Общи условия

Уважаеми клиенти, стоките поръчани от нашия онлайн магазин adibiju.com, се доставят от куриерска фирма"Еконт Експрес" до офис на Еконт или посочен от Вас адрес.Плащането се извършва с наложен платеж (плаща се на куриера) при доставката, след преглед на пратката.Цената на доставката НЕ Е включена в цената на стоките.Общите условия на доставка зависят от пощенската услуга на заявената куриерска компания. Цените могат да  се коригират в зависимост условията на куриера към датата на поръчка.

Срокът за изпълнение на поръчката  е до 3 работни дни.  Доставената пратка се заплаща на куриера след преглед.Потвърждението на поръчки се извършва от 09.00 до 17.00 часа.

Връщане и замяна на закупена стока.

След получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия: Търговският вид на продукта не трябва да е нарушен.Продукта не трябва да е употребяван.Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента, освен, ако е допусната грешка от наша страна (изпратили сме друг продукт), или продукта е с дефект, при такива случаи adibiju.com поема разходите на сгрешеният продукт.

Powered By OpenCart
Adibiju © 2024